دکتر قمری | دکتر عبدالرحیم قمری | سید عبدالرحیم قمری

درمان بواسیر با لیزر | 88339317-021 | درمان هموروئید توسط دکتر قمری | درمان شقاق، فیستول و آبسه مقعدی

دکتر قمری | دکتر عبدالرحیم قمری | سید عبدالرحیم قمری

درمان بواسیر با لیزر | 88339317-021 | درمان هموروئید توسط دکتر قمری | درمان شقاق، فیستول و آبسه مقعدی

دکتر سید عبدالرحیم قمری که عمدتا بیماران ایشان را بام دکتر قمری می‌شناسند، سالها تخصص جراحی داشته و بصورت تخصصی بر روی درمان انواع بیماری های مقعدی خصوصاً بواسیر، شقاق و فیستول طبابت می‌نمایند. تمرکز کاری دکتر قمری با تخصص جراحی (روده بزرگ و کولورکتال) درمان انواع بیماری‌های مقعد می‌باشد. همین امر باعث شده تا ایشان بتواند در این زمینه بهترین نتیجه را برای بیماران رقم بزنند و نام ایشان در این حوزه به خوبی در ایران و حتی خارج از ایران مطرح شده است. امروزه علاوه بر اقصی نقاط ایران، بیمارانی از کشورهای همسایه نیز برای درمان بیماری‌های مقعدی خود به پیش ایشان می‌آیند که نشان از آوازه تجارب خوب دکتر قمری در این حوزه دارد. دکتر سیدعبدالرحیم قمری معتقدند که در موضع مقعد موارد پیچیده زیادی وجود دارد که با تمرکز بر روی این نوع جراحی، پزشک متخصص می‌تواند با تبحر، تسلط و تجربه بالای خود مشکلات بیماران را تا حد زیادی رفع نماید. دکتر قمری سابقه انجام بیش از 20 هزار مورد عمل سرپایی به وسیله لیزر در تهران را دارند. ایشان با دارا بودن تخصص جراحی کولورکتال و درمان روزانه حدود 30 بیمار قصد دارند تمامی موارد مربوط به درمان بواسیر، درمان شقاق و درمان انواع بیماری‌های مقعدی را به بیماران عزیز اطلاع رسانی نمایند. توجه به این نکته حائز اهمیت است که تجربه دکتر عبدالرحیم قمری در سال‌های گذشته و حال حاضر صرفاً عمل‌های سرپایی با لیزر نبوده است ولی ایشان معتقدند که درمان انواع بیماری مقعدی بالیزر برای بیماران گرفتاری های بعدی کمتری در پیش خواهد داشت و بیمار سریعتر به روال زندگی عادی خویش باز می‌گردد.


بیماری سینوس پیلونیدال (PSD) یک آسیب شناسی مزمن دردسرساز در شکاف ناتال ناحیه ساکروکوکسیژیال است که شیوع آن به میزان 26 مورد در هر 100000 نفر برآورد شده است (1). این بیماری عمدتاً مردان بین 15 تا 30 سال را مبتلا می کند (2).

در دهه‌های گذشته، چندین رویکرد برای درمان این بیماری رایج ارائه شده است، اما هنوز یک درمان استاندارد طلایی، به‌ویژه در موارد PSD پیچیده شناخته نشده است (3-7).

روش آندوسکوپی کم تهاجمی که برای اولین بار توسط Meinero و همکارانش توضیح داده شد. (8) و Milone و همکاران. (9) به طور مستقل رویکرد جراحی به PSD را کاملاً متحول کرده است.

در واقع، از زمان معرفی، این رویکرد در میان جراحان به دلیل وجود درد نسبتاً غایب پس از عمل، نتایج زیبایی شناختی خوب، میزان عفونت کم و میزان عود کم در درازمدت، شتاب بیشتری به دست آورده است (10-16).

هدف این بررسی ارائه تصویری از ادبیات فعلی در مورد رویکرد آندوسکوپی به PSD است.

فیلم شستشوی کیست مویی با توجه به روش عمل متفاوت است. به طور کلی فیلم شستشوی کیست مویی به دو روش کلی باز و بسته انجام می شود. در روش جراحی باز زخم باز گذاشته می شود و در روش بسته زخم با بخیه بسته می شود. فیلم شستشوی کیست مویی به روش باز بسیار طولانی و سخت است اما در روش بسته روند تعویض پانسمان خاصی وجود ندارد و سختی و مشقت روش باز را نخواهد داشت. فیلم شستشوی کیست مویی بسته پانسمان جایگاه کیست مویی در روش جراحی بسته مانند جراحی باز پیچیده و سخت نیست و سه روز بعد از عمل برداشته می شود.